Activitate

Business peopleAvangarde Business Group desfasoara, prin intermediul diviziilor sale, activitati in domenii precum:

Cursuri de calificare (cursuri acreditate ANC) – Avangarde Business Academy este divizia specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti. Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional. De aceea, Avangarde Business Academy ofera o gama larga de cursuri (acreditate anc sau online) si programe complexe de dezvoltare personala, adaptate cerintelor pietei fortei de munca si in conformitate cu standardele nationale si internationale. In oferta Avangarde Business Academy se pot regasi cursuri de calificare autorizate ANC precum Manager de proiect, Expert achizitii publice, Formare de formatori, dar si cursuri precum Manager de produs, Marketing si comunicare in afaceri, Management financiar si contabilitate, Negociere si mediere etc.

LISTA CURSURI DE CALIFICARE ACREDITATE ANC:

TurismAvangarde Travel este agentie de turism tour-operatoare ce ofera programe turistice inovative adresate tuturor pasionatilor de calatorii, indiferent de varsta, profesie sau posibilitati financiare. Printre ofertele agentiei vei regasi circuite, sejururi, excursii si tabere scolare dar si oferte de turism de sanatate sau programe culturale complexe.

Organizare evenimenteAvangarde Events propune o abordare profesionista si adaptata cerintelor fiecaruia dintre partenerii nostri. Ne dorim sa creem evenimente unice si de aceea nu putem sa va oferim mai putin! Oferta Avangarde Events cuprinde lansari firme/brand-uri, organizare conferinte si seminarii, petreceri corporate, teambuilding-uri, petreceri private (nunti, botezuri etc.).

Traduceri autorizate – Avangarde Translations ofera servicii de traduceri si interpretariat / translatii din si in limbi precum: engleza, spaniola, franceza, portugheza. Avangarde Translations va ofera posibilitatea ca lucrarea dumneavoastra sa fie tradusa de o echipa de traducatori experimentati si autorizati de Ministerul Justitiei in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret. Apreciem calitatea si de aceea ne dorim sa v-o oferim prin serviciile noastre!

Visit Us On Facebook